Rue Royale dit najaar tijdens twee intieme shows in Nederland te zien

Ticketmaster

In oktober is Rue Royale voorlopig voor de laatste keer live in Nederland te zien. Na de concerten op 11 oktober in Hedon en op 12 oktober in Bitterzoet zal het Brits-Amerikaanse indiefolkduo gaan genieten van een welverdiende sabbatical in verband met de komst van hun eerste kindje.

Sinds de oprichting in 2006 is Rue Royale onder het motto “Het draait om de reis, niet de bestemming” bijna non-stop op tour geweest. En het resultaat mag er zijn: van kleine koffietentjes tot massaal bezochte festivals en alles er tussen, overal waar Brookln & Ruth Dekker in Europa acte de présence hebben gegeven, hebben zij iedereen voor zich weten te winnen met hun betoverende folk vol prachtige, harmonieuze samenzang.

Ook op plaat weten Brookln en Ruth als geen ander de luisteraar instant kippenvel te bezorgen met fraaie songs als ‘Set Out To Discover’ en ‘Pull Me Like A String’. De wonderschone en op z’n tijd hartverscheurende nummers van Rue Royale zijn een echte aanrader voor liefhebbers van Angus & Julia Stone, Damien Rice, Doves en Elbow.

Zaterdag 11 oktober 2014
Hedon
De kaartverkoop is reeds gestart

Zondag 12 oktober 2014
Bitterzoet
De kaartverkoop start op zaterdag 23 augustus om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek