Sticky Fingers naar Metropool

Ticketmaster

metropoolNa de spectaculaire Europese entree in 2013 en een succesvolle tour afgelopen voorjaar, komen de Australische kwajongens van Sticky Fingers eind oktober terug voor een serie Nederlandse clubshows ter ere van het nieuwe album ‘Land of Pleasure’, dat op 1 augustus verschijnt via Goomah Music. Op 26 oktober speelt de band in Metropool in Hengelo.

Achtereenvolgens zal de band Zwolle, Hengelo, Nijmegen, Utrecht, Den Bosch, Den Haag en Amsterdam aan doen. De kaartverkoop voor de clubshows start deze vrijdag, de voorverkoop van Let’s Get Lost Festival is reeds begonnen.

‘Land Of Pleasure’ is de opvolger van het succesvolle debuutalbum ‘Caress Your Soul’ uit 2013. Opgenomen tussen de twee Europese tours in, tijdens lange nachten in een studio in het achterland van Byron Bay, laat het tweede album een voller en krachtiger geluid horen met

invloeden uit 90s rave, classic Aussie rock, Madchester en reggae, aangevuld met het innemende stemgeluid van van zanger Dylan Frost. De eerste singles ‘Just for You’ en ‘Gold Snafu’ werden in Australië al echte hits, en ‘Land of Pleasure’ is deze week album van de week op Triple J Radio. In Nederland vielen 3FM DJ’s Domien en Michiel ook al voor de aanstekelijke, zomerse sound van ‘Gold Snafu’ en kozen de track onlangs nog tot DJ Favorite. Met het nieuwe album op zak, zal Sticky Fingers voor maar liefst zeven shows terugkeren naar Nederland, om avond na avond de Nederlandse zalen plat te spelen met hun aanstekelijke indie-reggae-rock.

Datum: 26 oktober 2014
Locatie: Metropool, Hengelo
Aanvang: 20:30 uur
Zaal open: 20:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek