Stonerformatie Herder naar Metropool

Ticketmaster

metropoolOp 24 oktober staat de Groningse stonerformatie Herder in Metropool. De bezoekers van het concert kunnen zich verheugen op een mooie avond want ook voorprogramma No Gods No Masters weet de volumeknop te vinden.

Herder maakt Stonerrock maar door de toevoeging van een flinke dosis sludge, doom en metal is het geluid van Herder aanzienlijk steviger dan dat van bekende genregenoten als Queens of the Stone Age en Monster Magnet. Herder=Harder is dan ook niet voor niets de titel van één van hun EP’s. Drie zijn er inmiddels verschen, naast twee reguliere albums die in de scene stuk voor stuk goed ontvangen zijn. Herder bestaat uit (ex-)leden van onder andere Dr Doom, Rush ’n Attack, Aborted en The Devil’s Blood.

Voorprogramma No Gods No Masters heeft zijn roots in Twente en wordt na de release van hun eerste gelijknamige EP gezien als één van de grote beloftes in het stevige genre.

Datum: 24 oktober 2014
Locatie: Metropool, Hengelo
Aanvang: 21:00 uur
Zaal open: 20:00 uur
De voorverkoop voor het concert in de kleine zaal is inmiddels van start gegaan.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek