Oscar and the Wolf naar De Oosterpoort

Ticketmaster

OosterpoortHelaas moesten ze hun optreden op Noorderzon afzeggen, maar niet getreurd: de heren van Oscar and the Wolf komen alsnog naar Groningen! De Belgische band maakt melancholische indiepop. Waar eerst nog vergelijkingen met acts als Bon Iver werden getrokken, is de sound van Oscar and the Wolf gedurende de afgelopen twee jaar steeds eigenzinniger geworden. Een diep, donker en dromerig geluid met veel elektronische invloeden, waarin minimal techno en electro r&b terug te horen zijn.

Na het succes van de eerste twee EP’s (het folk georiënteerde ‘Imagine Mountains’ en het meer ritmische, groots klinkende ‘Summer Skin’) brachten de Belgen dit jaar hun debuutalbum ‘Entity’ uit. Dreampop van hoog niveau, met sterke nummers als ‘Princes’, ‘Undress’ en ‘Strange Entity’. Oscar and the Wolf spelen na afloop van het concert van Moss in de Kleine Zaal.

Donderdag 6 november
Aanvang: 22.30 uur
De Oosterpoort, Binnenzaal

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek