dEUS komt naar Doornroosje Nijmegen

Ticketmaster

doornroosjeDe Belgische band dEUS keert na afwezigheid van 3 jaar weer terug naar Doornroosje. Ditmaal niet voor een try-out show in het oude pand aan de Groenewoudseweg, maar voor een gloednieuwe show op zondag 14 december in het nieuwe gebouw aan het stationsplein.

Het optreden zal in het teken staan van het nieuwe verzamel album ‘Selected Songs 1994-2014’ dat op 10 november zal worden uitgebracht. Een collectie nummers dat het omvangrijke oeuvre van de Antwerpse band samenvat.

De Antwerpse rockgroep dEUS heeft in de afgelopen twee decennia een indrukwekkend oeuvre opgebouwd met maar liefst zeven studioalbums. De band staat regelmatig als headliner op grote festivals, maar doet daarnaast ook graag de clubs aan. De band put uit een rijk repertoire en zorgt er altijd voor dat ook de minder voor de hand liggende nummers ten gehore worden gebracht. Het is een eer om de Belgische vrienden van dEUS te verwelkomen in ‘het nieuwe’ Doornroosje.

De kaartverkoop is gestart op dinsdag 26 augutus.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek