Hallo Venray naar 013

Ticketmaster

013 tilburgAl meer dan 25 jaar behoort Hallo Venray tot één van Nederlands beste live bands. Als vaste rots in de Nederlandse muziekscene is de Haagse band al sinds ’87 actief. De band kenmerkt zich door een geluid dat zich laat vergelijken met Lou Reed en The Velvet Underground, maar door de invloed van zanger en ex-cabaretier Henk Koorn krijgen de tracks al snel een humoristische lading zonder flauw te worden. Na het laatste dubbelalbum ‘Leather on My Soul’ (2008) dat zowel een akoestisch als een elektrisch geluid liet horen, besloot de band vorig jaar opnieuw de studio in te gaan.

Dit leidde tot de nieuwe LP ‘Show’ die eerder dit jaar uitkwam. Als je dacht dat na de vele albums de rek eruit was bij de jongens van Hallo Venray dan heb je het mis, de band rock nog steeds als vanouds, zoals Nu.nl al aangaf in hun recensie: “Over ‘Show’ zelf bestaat geen enkele twijfel: een klein meesterwerk van een band die duidelijk nog niet klaar is te verrassen”. Verrassen gaat de band dan ook zeker doen op vrijdag 14 november in 013.

Locatie: 013, Kleine Zaal
Datum: vrijdag 14 november ’14
Zaal open: 20:00u
Aanvang: 20:30u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek