Jan Jaap vd Wal naar Bibelot

Ticketmaster

BibelotJa, je leest het goed. Het enfant terrible van de Nederlandse stand-up comedy op de planken van Bibelot. Jan Jaap van der Wal gooit het bij zijn nieuwe solovoorstelling over een andere boeg. Na een aantal try-outs afgelopen voorjaar, speelt hij Dystopia in vijftien Nederlandse poptempels. Geen grote schouwburgen, geen camera’s, geen uitgebreid licht en geluid, alleen maar een spot, een microfoon en het publiek heel dichtbij.

Van Der Wal werd bij het grote publiek bekend als teamcaptain in Dit Was Het Nieuws. Al in 1997 trad hij als jongste lid ooit toe tot de Comedytrain, waar hij sinds 2006 artistiek leider is. Hij maakte tot nu toe negen solovoorstellingen, waaronder twee oudejaarsconferences. In nummer tien Dystopia plaatst hij vraagtekens bij het nut van de informatiesamenleving. Waarom zou je alles van iedereen willen weten? Waarom zou je beslissingen laten nemen door mensen waar je totaal geen vertrouwen in hebt? Wie hier het antwoord op wil weten, moet zorgen dat hij er vanavond in Bibelot bij is.

Er zijn zowel staan als zitplaatsen beschikbaar.

Datum: 30 januari 2015
Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 21:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek