Jan Rijbroek terug van weggeweest en naar Patronaat

Ticketmaster

Patronaat-HaarlemDe Jan Rijbroek band is de band van gitaarvirtuoos, zanger én muzikant in hart en nieren Jan Rijbroek. Rock, blues, soul, metal , funk of ballads – niks is deze te gekke band te gek! Ze stonden in voorprogramma’s van grootheden als The Allman Brothers, Lynyrd Skynyrd, Santana, Chuck Berry, ZZ Top én werkten samen met wereld-acts als Chuck Berry, Nazareth, The Animals en BB King.

De Jan Rijbroek band is een van de hardst werkende bands uit de showbizz en deed meer dan 150 shows per jaar over de gehele wereld. In 2009 moest Jan (voor zijn vele vrienden: Jantje) het rustiger aandoen i.v.m. een hartaandoening en stopte hij met optreden. Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en nu staat de classic bluesrockmachine naast festivals in Nederland en Duitsland ook in Patronaat!

Datum: 05 september
Aanvang: 21.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek