Keizer naar Underground

Ticketmaster

undergroundKeizer is in Nederland al jaren niet meer weg te denken uit de HipHop scene. Zo scoorde hij hits als ‘Mama Sorry’, ‘Keizer Koning Admiraal’ en ‘Hoe Ze Loopt’, won een State 101Barz Award (2010) en een TMF Pure Award (2011). Bij het grote Nederlandse publiek is hij ook bekend van deelname aan TV programma’s als o.a. Ali B op Volle Toeren, Jouw vrouw, mijn vrouw, Fort Boyard en Rappers in de Sneeuw. In Underground zal Keizer optreden met een heuse liveband.

In september zal Keizer nu eindelijk zijn langverwachte debuutalbum uitbrengen genaamd Karma. Met deze nieuwe stap in zijn carrière daagt Keizer zichzelf ook opnieuw uit. Na jaren lang in de discotheken te hebben gestaan met zijn tapeshow, wil hij nu het land door in de poppodia met zijn nieuwe liveband. Keizer wil zijn eigen publiek meenemen naar een unieke live ervaring in de poppodia. Het wordt een reis door het verleden, heden en een kijkje in de toekomst van Keizer. De nummers zijn dan ook autobiografisch.

Datum: 08 november
Zaal open: 20:30 UUR
Aanvang: 21:00 UUR

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek