Novastar op 12 december naar Doornroosje Nijmegen

Ticketmaster

doornroosjeEerder dit jaar verkocht Novastar in een razend tempo twee keer Doornroosje uit en ditmaal verwelkomen we Joost Zweegers en zijn band met de ‘Inside 2014 Tour’ aan Stationsplein 11 op vrijdag 12 december. De kaartverkoop start op zaterdag 30 augustus om 10.00 uur.

Kwaliteit kost tijd. In het geval van Joost Zweegers (Novastar) precies vier jaar, de tijd die hij ongeveer nodig heeft voor ieder album. Voor zijn vierde album getiteld ‘Inside Outside’, strikte Zweegers een serieuze grootheid: John Leckie, de producer van Radioheads ‘The Bends’, ‘Showbiz’, ‘Origin of Symmetry’ van Muse en klassieker ‘The Stone Roses’ (en dan vergeten we gemakshalve The Verve, Kula Shaker, Suede, Posies, New Order, My Morning Jacket en zovele anderen toppers).

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek