Extra concert Musicals in Concert op 16 november

Ticketmaster

ZiggoDomeIn het weekend van zaterdag 15 en zondag 16 november vindt de allereerste editie van het grootse evenement Musicals in Concert plaats in de Ziggo Dome Amsterdam. Naast de concerten op zaterdag- en zondagavond is er vanwege de grote vraag naar tickets besloten een extra concert toe te voegen op zondagmiddag 16 november. De line-up wordt aangevuld door zanger en presentator Jamai Loman. Celinde Schoenmaker komt speciaal over uit Londen waar ze momenteel op West End een hoofdrol speelt in Les Misérables. Om alvast in de stemming te komen wordt aanstaande zondag, 31 augustus, om 16.55 uur het eenmalige televisieprogramma ‘The Making of Musicals in Concert’ uitgezonden op RTL 4. Het programma biedt een blik achter de schermen van de voorbereidingen in de Ziggo Dome en interviews met onder anderen Chantal Janzen, Freek Bartels en Maurice Wijnen.

Jamai en Celinde staan tijdens Musicals in Concert op het podium met Chantal Janzen, Simone Kleinsma, Freek Bartels, Stanley Burleson, René van Kooten, Willemijn Verkaik en Carolina Dijkhuizen.

Musicals in Concert wordt een feest der herkenning met alle grote hit songs die de musical zo populair hebben gemaakt in Nederland. In een groots concertdecor en begeleid door een live-band onder leiding van Eric van Tijn zullen talloze legendarische hits die bekend zijn bij het grote publiek worden gespeeld.

Datum: 16 november
Aanvang: 14.00 uur
Voorverkoop is reeds gestart

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek