The Cool Quest met albumrelease naar Hedon

Ticketmaster

hedonMet inmiddels meer dan 300 optredens op hun naam, heeft The Cool Quest zich stevig in het live-circuit genesteld. De band, met als thuisbasis Zwolle, bouwde tot dusver al een feestje op onder andere Oerol, Jazz in Duketown, North Sea Round Town, Big Rivers, Summerjazz Leiden en Uitmarkt.

Ook in medialand is de opkomst van The Cool Quest niet onopgemerkt gebleven. Arjen, Ilse, Vincent, Sander en Thies zijn graag geziene gasten bij onder andere Radio 1, 3FM en Radio538. Als ‘huisband’ van Radio 6 werden luisteraars een week lang getrakteerd op mash-ups en covers uit de Zwarte Lijst, waarmee de veelzijdigheid van de band werd bevestigd.

De single Funkin’ Badass zorgde ervoor dat The Cool Quest werd bekroond tot ‘Soul & Jazz Talent’ en belandde op de playlist van Radio 6. Het is de eerste single van het gelijknamige debuutalbum dat wordt geproduceerd door Marcel Tegelaar (o.a. Eefje de Visser, Krystl) en vanavond gepresenteerd wordt in Hedon. Tijdens de ReleaseParty treden o.a. Skiggy Rapz en DJ Jaap Brienen (Radio 6) op als special guest.

Datum: vrijdag 24 oktober 2014
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:30
Locatie: Hedon, Kleine Zaal

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek