Nouveau Vélo naar ’t Stroomhuis

Ticketmaster

Gruizige indie uit Brabant voor de liefhebbers van Crystal Stilts, Deerhunter en Real Estate. De beste gruizige indie van de lage landen? Nou, schrijf dan de Helmondse heren van Nouveau Vélo maar op. Na 3 ep’s, waarvan ‘Daze’ vorig jaar uitkwam, is het nu tijd voor een rasecht debuutalbum. Het werd live opgenomen in Studio Casa Cassette en klinkt nog altijd typisch Nouveau Vélo; eigenwijs, licht galmend en psychedelisch, knarsend 60’s, maar ook very 2014. Luister maar eens naar het zomerse ‘Turning Away’.

Het zelfgetitelde album verschijnt op 29 september via Subroutine Records en de Eindhovens release show vindt uiteraard plaats op een bijzondere locatie: het Stroomhuis! Afkomen of saai thuiszitten op zaterdagavond, makkelijke keuze.

Datum: 11 oktober 2014
Locatie: Stroomhuis, Eindhoven
Aanvang: 21:00 uur
Zaal open: 20:30 uur
Start voorverkoop: Zaterdag 06 september

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek