Traumahelikopter naar Bibelot

Ticketmaster

BibelotDe hoogvliegers van Traumahelikopter staan in Bibelot, de bandleden die landelijke radiostations als 3FM wist te overtuigen met hun rauwe geluid. Een geluid dat rammelt, snijdt, zelfs pijn doet, maar o zo lekker is om de oren mee te verdoven. Op het tweede album ‘I Don’t Understand Them At All’ mogen we een kijkje nemen in het brein van frontman Mark. Hij schrijft over vervreemding, eenzaamheid en wanhoop. Ohja, hebben we je al verteld over hun live shows? Die moet je zelf mee maken!

Support: Double Veterans
Een muzikaal drietal met een garage/psychedelic stijltje die oplettend geluisterd hebben naar de platencollectie van hun ouders. Althans als die ouders een goede stapel fatsoenlijke 60’s rock en 70’s psychedelische rock bezitten. Double Veterans schuurt en schaaft de properheid weg tot een lichtjes ontstemde, noisy garagerock te vinden is.

DATUM: 12 DECEMBER
ZAAL OPEN: 20:30 UUR
AANVANG: 21:00 UUR

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek