Will and the People naar De Oosterpoort

Ticketmaster

Groningen-OosterpoortWill and the People komt terug naar Groningen! Vorig jaar verkocht de vrolijke reggae- en skaband, geïnspireerd door grote namen als The Police en Bob Marley, de Kleine Zaal nog uit. De band werd in 2010 opgericht en sindsdien veroveren de mannen de harten van het publiek in een rap tempo.

Het titelloze debuutalbum van Will and the People verscheen in 2012 met daarop de grote, zomerse hit ‘Lion In The Morning Sun’. Diezelfde zomer beleefde de Britse band haar doorbraak in Nederland op Pinkpop. Binnenkort moet hun derde album verschijnen, dat ‘Whistleblower’ gaat heten. Of ze nou op een festival staan of een clubshow geven, Will and the People is een garantie voor een feestje!

Datum: Dinsdag 2 december
Aanvang: 20.00 uur
Zaal: De Oosterpoort, Kleine Zaal
Kaartverkoop start vrijdag 5 september via de website (10.00 uur) & de kassa (12.00 uur) van De Oosterpoort

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek