Will and the People naar het Patronaat

Ticketmaster

Patronaat-HaarlemDe Britse indie, rock en ska band Will and the People staat bekend om hun stuiterende, energieke optredens waarbij de hele zaal uit z’n dak gaat en wij kunnen dit uit ervaring bevestigen. Een jaar geleden stond de band in een strak uitverkocht Patronaat en de vloeren binnen ons pand trilden van de springende massa. Afgelopen zomer maakten de Engelsen Caprera onveilig met een akoestisch optreden en verzorgden ze als verrassing het voorprogramma van Fat Freddy’s Drop bij Woodstock ’69. Deze winter komen ze ons pand weer even flink opwarmen. Een feestje waar je zeker bij moet zijn!

Onlangs verscheen hun gloednieuwe single ‘Trustworthy Rock’ en binnenkort zal hun derde album ‘Whistleblower’ uitkomen. De band brak in 2012 door met de zomerhit ‘Lion In The Morning Sun’ waarna ze alle festivals in Nederland afstuiterden.

Will and the People
Zaal: Patronaat, Haarlem
datum: zondag 7 december 2014
Aanvang: 20.00 uur
Zaal open: 19:30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek