Will And The People terug naar Hedon

Ticketmaster

hedonTwee jaar geleden gaven de mannen van Will And The People een geweldige show in Hedon. Vanwege dit grote succes hebben we de band teruggevraagd om er weer een groot feestje van te maken. Ditmaal met nieuw materiaal van hun komende album: Whistleblower. Wat blijkt? Keer op keer lukt het Will And The People hun eigen geluid te mixen met vrolijke reggae en ska tot dance, punk en popmuziek.

Will And The People scoorde met hun vorige album een groot succes in Nederland. Herinner je hun grootste hit ‘Lion in the morning Sun’ nog? De muziek van Will And The People lijkt op dat van Vampire Weekend, Madness and The Clash, maar dan net even iets anders. Frontman Will Rendle eigen mening over hun muziek is: “Onze muziek is gevuld met songteksten die kleine fotootjes tekenen. Onze muziek lijkt een zekerheid te worden voor mensen, die ons vertelt dat we iets goed doen en het de moeite waard is om te vertrouwen in hoe wij zijn.”

Datum: zaterdag 6 december 2014
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek