Sting en Paul Simon samen naar Ziggo Dome

Ticketmaster

ZiggoDomeVandaag werd plotseling bekend gemaakt dat Sting en Paul Simon in 2015 samen door Europa zullen trekken met hun On Stage Together tour. Op zondag 22 maart zullen zij de Amsterdamse Ziggo Dome aandoen.

De beide oude vrienden kwamen op het idee van de On Stage Together tour tijdens een benefietshow voor de Robin Hood Stichting in 2013, waar zij voor het eerst samen optraden. De twee artiesten, die bekend staan om hun verkenningen van een grote verscheidenheid muzikale genres, hebben de grenzen van de popmuziek verlegd en spreken nog steeds tot de verbeelding van vele generaties fans.

Tijdens hun tour door Amerika, eerder dit jaar, lieten deze twee iconische singer/songwriters al gezamenlijk hun stem klinken, met uitvoeringen van hun beste songs, die ze zowel tezamen als apart ten gehore brachten.
“Wij zijn bijzonder verheugd dat we deze tournee in Europa kunnen brengen,” zei Arthur Fogel, president van Global Touring. “De tournee door Noord-Amerika was al een ongelooflijk succes, op vele fronten. Deze twee legendes zorgden voor onvergetelijke avonden, bomvol muziek.”

Op de setlist staan ruim 30 songs, waaronder favorieten als “Boy In The Bubble,” “Fields of Gold,” “Driven To Tears,” “Mother & Child Reunion,” “Desert Rose,” “Every Breath You Take,” “The Boxer,” “Diamonds On The Soles of Her Shoes” en nog vele anderen. De pers en het publiek ware unaniem in hun lofzang: het was een van de meest geprezen tournees door Noord-Amerika van 2014.

Paul Simon & Sting
Dinsdag 22 maart 2015
Ziggo Dome – Amsterdam
Aanvang: 19.30 uur
De reguliere kaartverkoop voor concert start maandag 15 september om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek