Stu Larsen naar ‘De Bovenkamer van Groningen’

Ticketmaster

De rondreizende troubadour zonder eindbestemming, Stu Larsen, doet na zijn reis door de Verenigde Staten op zeer speciale wijze ook Groningen aan. In ‘De Bovenkamer van Groningen’ (beter bekend als de watertoren aan de Noorderbinnensingel) presenteert deze klassieke singer-songwriter zijn romantische en zielvolle reisverhalen in een intiem en exclusief optreden.

Het repertoire van Stu Larsen staat bomvol met simpele en ontroerend mooie verhalende nummers die vertellen over vrienden, vreemdelingen en liefdes die Stu onderweg heeft ontmoet. Een belangrijke invloed in zijn muziek is ook zijn vriendschap met die andere grote troubadour, Passenger. Hij dook met Passenger de studio in om zijn album ‘Vagabond’ op te nemen en deelt met hem ook regelmatig het podium.

Dit is de kans om te genieten van Stu’s reis, voordat hij de noordenwind volgt naar zijn volgende bestemming!

Daum: Vrijdag 7 november
Aanvang: 20.00 uur
Zaal: De Bovenkamer van Groningen
Kaartverkoop reeds gestart

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek