Daryll-Ann naar Hedon

Ticketmaster

hedonDaryll-Ann keert terug. Hoe mooi is dat. De vriendschap is hervonden. Ze hebben het er geeneens heel lang over gehad. Het gebeurde gewoon. Blij! Nog steeds, al die hele goeie nummers. En mooie voorstellingen in het verschiet. 25 Jaar Daryll-Ann. Nu al graag gedaan.

De breuk van één van Nederlands legendarische bands leek definitief, op een dag in mei 2004. Maar vorig jaar maakte Daryll-Ann bekend weer bij elkaar te zijn, als opmaat naar de release van het verzameld werk van Daryll-Ann later dat jaar: Daryll-Ann Again. Sinds 2004 brachten frontmannen Jelle Paulusma en Anne Soldaat beide soloalbums uit. De andere bandleden Jeroen Kleijn, Jeroen Vos en Coen Paulusma vervolgden eveneens eigen carrières. Een reeds lang voorgenomen release van de verzameling van Daryll-Anns werk was de aanleiding voor Soldaat, Vos, Kleijn en de gebroeders Paulusma weer bij elkaar te komen. Al 25 jaar zijn de mannen een begrip in het Nederlandse popcircuit; nu staan de mannen met frisse energie en in originele bezetting weer op het podium!

Datum: zaterdag 20 december 2014
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek