Di-Rect naar MusicClub Kampen

Ticketmaster

muscclub kampenDi-Rect is in 1999 begonnen en heeft door de jaren heen de nodige successen verworven met zijn live performances en de 4 releases. DI-RECT heeft vrijwel alle grote festivals in Nederland aangedaan, zoals Lowlands, Pinkpop, Parkpop, Beatstad, Appelpop en vele andere. En nog steeds is Di-Rect, met hun explosieve en energieke live show, een graag geziene gast op de festivals.

In April 2014 is ‘Daydreams in a Blackout’ verschenen, waarmee de band met de derde plaat in de nieuwe bezetting binnen kwam op #1 in de Albumcharts. ‘Daydreams in a Blackout’ is een rijke verzameling emoties en sferen. De muziek is opwindend, er valt iets te ontdekken: verduisterde dagdromen zoeken hun bestaansrecht in de ether. Het album bloeit van sferische diversiteit en reist van rauwe rechtstreekse tastbaarheid naar diepe muzikale gelaagdheid. Di-Rect is on a roll en is klaar voor een nieuw hoofdstuk van hun inmiddels 12 jaar durende avontuur.

Zaterdag 7 februari 2015
aanvang: 21:00
deuren open: 20:00
Voorverkoop start op Vrijdag 31 oktober

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek