Diamond Exchange (feat Rico en Pieter Both) naar Hedon

Ticketmaster

hedonDiamond Exchange zorgt voor een ontdekkingsreis, met twee gepassioneerde muziekliefhebbers, die om beurten hun persoonlijke favorieten voor elkaar afspelen. In deze editie inspireren Rico (FTG) en Pieter Both (Beef) elkaar via hun favorieten en jij mag daar als publiek bij aanwezig zijn en meegenieten. In het beste geval ben je getuige van een boeiende, muzikale conversatie tussen twee connaisseurs. Die conversatie kan, afhankelijk van de deelnemers, bedoeld zijn om naar te luisteren, op te dansen, of beide. Alles kan, alles mag.

Rico kennen wij van de Fakkelteitgroep en Pieter Both van de band Beef. Pieter Both staat met zijn band bekend om hun mix van verschillende Jamaicaanse stijlen, zoals ska, reggae en rocksteady met daarbij veel rockinvloeden. Rico komt uit de hiphop scene. De combi tussen deze twee artiesten kan alleen maar een bijzondere avond verzorgen.

Datum: zondag 9 november 2014
Aanvang: 20:30
Zaal open: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek