Extra concert Typhoon in Tivoli Vredenburg

Ticketmaster

tivolivredenburgWegens succes is dit een extra show van Typhoon. De Nederlandse rapper Typhoon leerde het vak van de jongens van Opgezwolle – een betere leerschool kun je je bijna niet wensen. Tien jaar geleden won hij de Grote Prijs van Nederland en drie jaar later kwam hij met zijn debuutalbum Tussen Licht En Lucht. Daarop werd duidelijk dat Typhoon een unieke plaats inneemt in het Nederlandse hiphoplandschap: braggen en boasten is niet zijn stijl, Typhoon is meer een filosoof die veel nadenkt over de wereld en zijn plek daarin. Op 20 juni verscheen zijn tweede album Lobi Da Basi, met een lekker jazzy bandgeluid en een paar verrassende gastbijdragen!

26 maart 2015: Typhoon
Datum::donderdag 26 maart 2015
Aanvang: 20.15 uur
Zaal open: 19.30 uur
Zaal: TivoliVredenburg, Ronda

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek