Finse krautrock van Siinai op lichtschip V11 in Rotterdam

Ticketmaster

Er zijn tegenwoordig weinig bands die geheel nieuw terrein verkennen, maar Siinai is daar ongetwijfeld een van. Door de samenwerking met Wolf Parade-boegbeeld Spencer Krug (wat uiteindelijk materialiseerde tot de band Moonface) krijgen we voor het eerst lucht van dit bijzondere Finse collectief. Op zichzelf staande blijkt deze band zoveel meer: Sinaii klinkt alsof Vangelis een band is begonnen met muzikanten van Neu! en Mogwai. Het nieuwste album Supermarket is een postmodern meesterwerkje, een conceptalbum over de sleur van het boodschappen doen. Op zondag 9 november doen de Finnen het lichtschip V11 aan, wat ongetwijfeld een uiterst merkwaardig tafereel gaat worden.

Siinai
lichtschip V11
09 november 2014
doors open 21:30
starts 22:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek