Her Name Is Calla naar de Bibelot

Ticketmaster

BibelotSoms komen we bij Bibelot pareltjes tegen die in Dordrecht nog niet geschikt zijn voor het grote publiek, maar die het wel verdienen om in the spotlight te staan. Om jou als muziekliefhebber kennis te laten maken met deze veelbelovende artiesten geeft Bibelot deze acts een podium in het Energiehuis. Dit podium is de Talent Stage, de intieme zaal van de Popcentrale waar je de komende editie kunt genieten van Her Name Is Calla. Deze band maakte tijdens de support van I Like Trains zo’n verpletterende indruk dat de band nu een eigen podium in het Energiehuis verdiend.

Het debuut van deze band kwam uit in 2008 en duurt meer dan 50 minuten ondanks de zes tracks die de plaat telt. Het tweede album ‘The Quiet Lamb’ kreeg lovende recensies. The Sun noemde het een ’ten-track jewel of a record’ en NME gaf het album een 8/10! De band schrijft gelaagde, dynamische liedjes met veel instrumentale stukken die worden uitgebouwd tot een climax. Donkere, sfeervolle muziek met een hoog episch gehalte. De instrumentatie, onder andere een cello en een viool, geeft het geheel een folk-achtig tintje. Bereid je voor op een veelbelovende, muzikale avond.

Her Name Is Calla
Datum: 21 november
Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek