How to throw a Christmas party naar De Oosterpoort

Ticketmaster

Groningen-OosterpoortVoor wie Kerst associeert met plichtmatigheden en kiloknallerkalkoen is er goed nieuws! Stoelen en tafels aan de kant, want How to throw a Christmas party komt er weer aan! Een kerststal in your face, fonkelende folk en onbedwingbare swing in je heupen. Dit collectief dompelt je onder in een kerstfuif tussen ingetogen schoonheid en vlammende euforie. Of zoals Gijsbert Kamer het omschreef in de Volkskrant: “Het ondergaan van deze muziek is een groot genoegen.”

Het idee van frontvrouw Lydia van Maurik om indiepopband Brown Feather Sparrow te beëindigen met een kerstplaat, ontpopte zich tot dit zinderende collectief met muzikanten uit bands als The Black Atlantic, Eins Zwei Orchestra en This Beautiful Mess. Namen als Blaudzun, Eefje de Visser en Kyteman werkten eerder mee aan het album van dit wonderbaarlijke alternatieve kerstcircus. Met de lancering van nieuwe liedjes, een verrassende EP en een uitbundige tocht langs de popzalen zijn ze na een jaar pauze weer helemaal terug. Onderga het: hul je in deze glittersneeuwstorm, verdwaal in het aura van sterrenstof en neem je vrienden en familie mee!

How to throw a Christmas party
Maandag 22 december
20.30 uur
De Oosterpoort, Kleine Zaal

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek