How to throw a Christmas party naar Hedon

Ticketmaster

hedonVoor wie Kerst associeert met plichtmatigheden en kiloknallerkalkoen is er goed nieuws! Stoelen en tafels aan de kant, want How to throw a Christmas party komt eraan. Een kerststal in your face, fonkelende folk en onbedwingbare swing in je heupen. Dit collectief dompelt je onder in een kerstfuif tussen ingetogen schoonheid en vlammende euforie. Of zoals Gijsbert Kamer het omschreef in de Volkskrant: “Het ondergaan van deze muziek is een groot genoegen”.

Tijdens deelname aan de Grote Prijs van Nederland concludeerde Lydia van Maurik (Brown Feather Sparrow) dat het veel leuker is om sámen muziek te maken in plaats van het tegen elkaar op te nemen in een wedstrijd. Hieruit ontstond in 2010 How to throw a Christmas party. Een kliek bevlogen muzikanten die geïnspireerd door The Polyphonic Spree, The Flaming Lips en Sufjan Stevens jaarlijks van zich liet horen.

Tot ze vorig jaar opeens van de radar verdwenen. Een zwart gat. Onacceptabel! Dat vond het caleidoscopisch collectief zelf ook en daarom wordt die droefenis dit jaar ruimschoots goedgemaakt. Met de lancering van nieuwe liedjes, een verrassende EP en een uitbundige tocht langs de popzalen. Onderga het: hul je in deze glittersneeuwstorm, verdwaal in het aura van sterrenstof en neem je vrienden en familie mee!

Datum: donderdag 18 december 2014
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek