How to Throw a Christmas Party ook naar TivoliVredenburg

Ticketmaster

tivolivredenburgVoor wie Kerst associeert met plichtmatigheden en kiloknallerkalkoen is er goed nieuws! Stoelen en tafels aan de kant, want How to throw a Christmas party komt eraan. Een kerststal in your face, fonkelende folk en onbedwingbare swing in je heupen. Dit collectief dompelt je onder in een kerstfuif tussen ingetogen schoonheid en vlammende euforie. Of zoals Gijsbert Kamer het omschreef in de Volkskrant: “Het ondergaan van deze muziek is een groot genoegen”.

Tijdens deelname aan de Grote Prijs van Nederland concludeerde Lydia van Maurik (Brown Feather Sparrow) dat het veel leuker is om sámen muziek te maken in plaats van het tegen elkaar op te nemen in een wedstrijd. Hieruit ontstond in 2010 How to throw a Christmas party. Een kliek bevlogen muzikanten die geïnspireerd door The Polyphonic Spree, The Flaming Lips en Sufjan Stevens jaarlijks van zich liet horen.

Tot ze vorig jaar opeens van de radar verdwenen. Een zwart gat. Onacceptabel! Dat vond het caleidoscopisch collectief zelf ook en daarom wordt die droefenis dit jaar ruimschoots goedgemaakt. Met de lancering van nieuwe liedjes, een verrassende EP en een uitbundige show in TivoliVredenburg. Onderga het: hul je in deze glittersneeuwstorm, verdwaal in het aura van sterrenstof en neem je vrienden en familie mee!

How to Throw a Christmas Party
Datum: zondag 21 december 2014
Aanvang: 20.30 uur
Zaal openL 19.30 uur
Zaal TivoliVredenburg, Ronda

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek