Jaga Jazzist op 26 november naar Doornroosje

Ticketmaster

doornroosjeHet is alweer vier jaar geleden dat Jaga Jazzist in Doornroosje stond. Op 26 november komt de Noorse band weer naar Nijmegen. Met drums, keyboards, tuba, trombone, trompet, electronica, gitaren, vibrafoon, klarinet en een staande bas voert Jaga Jazzist de luisteraar mee naar hun eigen universum. De instrumentale mix van live gespeelde jazz, postrock, drum ‘n’ bass en electronica wordt door vele muzikale fijnproevers geroemd en omschreven als opwindend en vernieuwend maar ook melodieus, hypnotiserend, delicaat en subtiel. Op de eerste albums combineert het negenkoppige Noorse gezelschap de energie van big bands met de technische begaafdheid van jazz en het avontuur van elektronische dansmuziek.

Datum: 26 november
Open: 20:00
Start: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek