Niels Geusebroek naar TivoliVredenburg

Ticketmaster

tivolivredenburgDe naam Niels Geusebroek is allang geen onbekende meer in het Nederlandse muzieklandschap. Hij was de frontman van rockband Silkstone, bereikte de halve finale van The Voice Of Holland en scoorde daarna de hardstylehit Year Of Summer (met Wildstylez). Of je kent hem van Street Of Hearts, het nummer dat hij maakte voor de romantische filmkomedie Hartenstraat. Vorig jaar verscheen zijn solodebuutalbum Lines – een ‘pure, ambachtelijke singer-songwriterplaat’ wilde Geusebroek maken, en dat is precies wat Lines is geworden. Misschien wel de beste zanger van Nederland!

Niels Geusebroek
Datum: zondag 07 december 2014
Aanvang: 20.15 uur
Zaal open: 19.30 uur
Zaal TivoliVredenburg, Pandora

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek