Skadillacs (BE) + Dutch Ska Express + Queen Victoria and the Free Radicals naar Bibelot

Ticketmaster

Bibelot3 Ska-bands voor de prijs van één. Op 19 december is het mogelijk in Dordrecht, want dan staan de Skadillacs, Dutch Ska Express en Queen Victoria and the Free Radicals
in Bibelot.

Skadillacs (BE)
Na twee keer Big Rivers te hebben platgespeeld staan de acht professionele muzikanten, met een geweldige passie voor ska, nu in de Power Stage van Bibelot. The Specials, Madness, Bad Manners, The Beat enThe Selecter zijn een paar namen die je in de playlist van deze mannen kan vinden. Ze brengen ska van de jaren 80 naar het podium en maken dit geluid weer helemaal alive! Iedere gig van de Skadillacs is een onvergetelijk feestje!

Dutch Ska Express
Een coverband, maar wel een bijzondere! Een bak vol muzikanten met veel ervaring in top skabands, alsof een heel skafestival in één band is gepropt. De muzikanten van Dutch Ska Express speelden door heel Europa en sommigen zelfs in de Verenigde Staten en Japan. Snel, strak en super dansbaar: zo dendert Dutch Ska Express over het podium.

Queen Victoria and the Free Radicals
De Dordtse skaband Queen Victoria & The Free Radicals maakt energieke skapunk. Eigen werk, waarin de alledaagse beslommeringen centraal staan, worden afgewisseld met skabewerkingen van songs als ‘Eye of the Tiger’. Terwijl zangeres Vicky kriskras over het podium dendert houden de twee gitaristen het tempo hoog. Met nog een fijne aanvulling van een ervaren ritmesectie en een scheurende saxofoniste is de skabeleving compleet.

Datum: 19 december
Zaal open: 19:00 uur
Aanvang: 19:45 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek