The Kooks naar de Heineken Music Hall

Ticketmaster

Heineken Music HallOp zaterdag 31 januari komen The Kooks naar de Heineken Music Hall in Amsterdam. The Kooks hebben een bijzondere band met Nederland. Sinds hun eerste optreden in Nederland tijdens Eurosonic in 2006 heeft de band uit Brighton ons land vele malen bezocht. Ze weten zich al vanaf het begin te onderscheiden van hun indie-tijdgenoten door te flirten met andere muzikale stijlen als reggae, rock en pop. Het is een succesverhaal dat hun shows van de kleine clubs naar de grootste festivalpodia en –tenten brengt. Zo stonden ze afgelopen tijd in Nederland onder andere al op Lowlands, Pinkpop en in een uitverkochte Heineken Music Hall en hebben daarmee inmiddels lang en breed bewezen de grote podia aan te kunnen.

Afgelopen week bracht de band hun vierde album, Listen, uit. Na bewezen hits uit het verleden als ‘Naive’, ‘Ooh la’, ‘Shine On’ en ‘Sway’ staan ook op dit nieuwe album weer genoeg potentiele festivalhits van formaat. Denk bijvoorbeeld aan ‘Down’, ‘Around Town’, of de huidige single ‘Forgive & Forget’.

The Kooks
Zaterdag 31 januari 2015
Heineken Music Hall – Amsterdam
Aanvang: 20:00.
Kaartverkoop start vrijdag 12 september om 10:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek