The Kyteman Orchestra naar Doornroosje

Ticketmaster

doornroosjeThe Kyteman Orchestra komt op woensdag 10 december terug naar Nijmegen voor de ultieme live uitdaging: een complete show in Doornroosje. Eigenlijk een grote jam want geen nummer is van tevoren ingestudeerd en geen optreden is hetzelfde. Wie ooit al bij een show van The Kyteman Orchestra is geweest zal zich het terugkerend item ‘de jam’ herinneren, een spannend samenspel tussen muzikanten gebaseerd op improvisatie en communicatie. Met als spil de gebarentaal van Colin Benders aka Kyteman. Elke jam opnieuw is het publiek getuige van de geboorte van een nummer, gespeeld alsof het al jaren op het repertoire staat.

Datum: 10 december
Open: 19:30
Start: 20:15
De kaartverkoop start op 11 september om 10.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek