Vier Halloween in Rotown met Dead Elvis & His One Man Grave

Ticketmaster

rotownVrijdag 31 oktober vieren we twee dingen: Rotown bestaat 27 jaar en het is Halloween. Dat gecombineerd kan natuurlijk maar één ding betekenen: dansen tot je erbij neervalt in 27 Club stijl. Je mag natuurlijk verkleed gaan als Kurt Cobain, Janis Joplin, Jim Morrison of een van de andere 27 Clubleden, maar een beetje meer creativiteit wordt gewaardeerd. Wil je bijvoorbeeld komen als de agent die het verkeer bij de begrafenis van Amy Winehouse regelde? Prima! Of als de dokter die de rigor mortis van Jimi Hendrix vaststelde? Ook goed! Degene met de beste outfit – of met het beste verhaal erbij – gaat keihard in de prijzen vallen. Die persoon mag namelijk de hele maand november gratis met een vriend of vriendin naar elke Rotownshow, inclusief de concerten op locatie. Dat is toch de moeite van een gek pruikje wel waard. Speciaal voor deze Halloween Nacht wordt overgevlogen: de legendarische Dead Elvis & His One Man Grave (Elvis was natuurlijk al wat ouder toen hij overleed, maar hij heeft wel precies 27 noteringen in de Nederlandse top 40 gehad.

doors open 23:00
starts 23:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek