Anouk naar de ZiggoDome

Ticketmaster

ZiggoDomeDonderdag 26 februari 2015 geeft Anouk een concert in de ZiggoDome in Amsterdam. Anouk bracht sinds 1997 acht studioalbums uit die allemaal bovenaan de Nederlandse albumlijst eindigden en scoorde tientallen hits. Ook ontving de zangeres door de jaren heen veel prijzen en awards, waaronder maar liefst tien Edisons.

Op 21 november verschijnt haar nieuwe album Paradise And Back Again. De eerste single daarvan, Places To Go, verscheen vrijdag en werd meteen uitgeroepen tot Alarmschijf. Het album is de opvolger van Sad Singalong Songs dat met platina status op nummer 1 in de Album Top 100 binnenkwam.

Anouk
Donderdag 26 februari 2015
Ziggo Dome – Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur.
Kaartverkoop start vrijdag 19 september om 9:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek