Gap Dream naar Lichtschip V11

Ticketmaster

Gap Dream is weer zo’n prachtige Burger Records vondst, een vijver waar Rotown de laatste tijd ook veelvuldig uit vist. Deze garagerockers meten een lome psychpopsound aan die doet denken aan de tijd dat de British Invasion-bands hun geest verruimden met acid en LSD. Zoals de naam ook doet vermoeden, hangt er een bedwelmende nachtelijke gloed rondom de songs die frontman Gabe Fulvimar nonchalant uit de mouwen schudt. Fulvimar heeft best wel een merkwaardige achtergrond: hij speelde ooit in een ver verleden met de inmiddels immens populaire bluesrockers The Black Keys. Gap Dream zal vanavond aantreden op het rode lichtschip V11 met een repertoire van maanzieke trippy rammelpopliedjes.

Datum: 30 oktober 2014
Lokatie: V11, Rotterdam
Zaal open: 21:30 uur
Aanvang: 22:15 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek