The Moody Blues voor concert naar de HMH

Ticketmaster

Heineken Music HallThe Moody Blues weet gelukkig van geen ophouden en komt ons land volgend jaar weer verblijden met een concert. Onder de noemer The Moody Blues: Timeless Flight, The Voyage Continues staat de Britse band op donderdag 25 juni 2015 in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.

Exact twee jaar na dato staat The Moody Blues weer op de planken van de door hun zo geliefde Heineken Music Hall. Over drie jaar is het alweer vjiftig(!) jaar geleden dat hun eerste volledige studio- a.k.a. doorbraakalbum ‘Days of Future Passed’ uitkwam, met hierop de twee gigantische hits ‘Nights in White Satin’ en ‘Tuesday Afternoon’; meer dan twee jaar stond het album onafgebroken in de Billboard Charts. Wereldwijd heeft de band ruim zeventig miljoen albums verkocht, veertien platina albums ontvangen, tal van awards in ontvangst genomen en nog altijd staat The Moody Blues als een huis. Ook in Nederland is de band niet weg te denken uit het muzikale landschap en zal het trio, bestaande uit Graeme Edge, John Lodge en Justin Hayward, ook in de komende Radio 2 Top 2000 niet ontbreken, zoveel is zeker. Een half jaar later, op donderdag 25 juni 2015, staat The Moody Blues in de Heineken Music Hall, The Voyage Continues.

THE MOODY BLUES: Timeless Flight, The Voyage Continues
Donderdag 25 juni 2015
Heineken Music Hall Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
Kaartverkoop start aanstaande vrijdag 19 september om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek