Julias Sas naar de Boerderij

Ticketmaster

BoerderijBluesgitarist Julias Sas komt op zaterdag 10 januari met zijn band terug naar Cultuurpodium Boerderij. Julian Sas is een gevestigde naam in de internationale blueswereld. Samen met basgitarist Tenny Tahamata en drummer Rob Heije weet hij een authentieke blues show neer te zetten. Sas is geïnspireerd door legendarische muzikanten zoals Jimi Hendrix, Jeff Beck en Johnny Winter.

Al in 1999 waren Sas en zijn mannen de headliner op het legendarische Fehmarn Festival, een Duitse variant op het Woodstock festival dat geheel gewijd was aan Jimi Hendrix. Een andere held van Julian Sas is de Ier Rory Gallagher. Niet alleen was Sas vele malen top-of-the-bill op aan Gallagher geweide festivals, hij stapte bijna letterlijk meerdere malen in diens voetsporen. Onder meer op het Rory Gallagher Tribute Festival in Ballyshannon, Co. Donegal, Ireland, Rory’s geboorteplaats. Ook speelde hij enige malen samen met Gallagher’s voormalige bandleden. Bound to Roll (2012) het recente studio album van Julian Sas bewijst dat Julian Sas het begrepen heeft. Like a big freight train; vol overtuiging, niet te stoppen, niet omkijken.

Datum: zaterdag 10 jan 2015
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek