Aliyah naar Hedon

Ticketmaster

hedonOp elfjarige jarige leeftijd beroemd worden. Er zijn er niet veel die dat mogen zeggen, maar Aliyah deed het. Aliyah deed in 2011 heel Nederland steil achterover slaan toen ze op elfjarige leeftijd alle andere kandidaten van Holland’s Got Talent versloeg met met een prachtige ballad van Whitney Houston. Met de trofee op zak mocht de piepjonge zangeres verschijnen in verschillende tv-programma’s, zoals de TV Show van Ivo Niehe. Ook trad ze op met Gordon en zijn groep LA The Voices, en nam met hen zelfs een kerstsingle op. Samen met Monsif maakte ze de Rap Van Het Jaar voor het Jeugdjournaal-jaaroverzicht. Bij de finale van Holland’s Got Talent 2012 mocht ze weer komen optreden en tijdens een Unicef-uitzending van Ivo Niehe zong ze onlangs samen met Lange Frans een speciale versie van zijn hit Zing Voor Me.

Met haar nieuwe single Yeah Yeah Yeah slaat de zangeres bewust een andere weg in. Na alle ballads van de popdiva’s waarmee ze bekend werd in Holland’s Got Talent, gaat ze nu verder met haar eigen liedjes. Met succes, zo blijkt! Door haar coole outfits in de clip wordt Aliyah nu al ‘de Nederlandse Willow Smith’ genoemd. Samen met Brahim mocht ze het nummer komen zingen bij de De Kids Top 20, en nu is het afwachten wat voor leuke dingen haar nog meer staan te wachten. Aliyah is er in ieder geval klaar voor!

Datum: za, 29 nov 2014
Aanvang: 16:00
Zaal open: 15:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek