Coverband The Smiths Indeed naar t Patronaat

Ticketmaster

Patronaat-HaarlemDe legendarische Engelse band The Smiths mag dan nooit extreem populair geworden zijn in Nederland, de band kon ook hier rekenen op een harde kern van fervente liefhebbers en de muziek heeft zich door de jaren heen bewezen als tijdloos en invloedrijk. In zowat alle populaire indie acts waart de geest van Morrissey en consorten rond. Bands als Oasis en Radiohead bekennen ruiterlijk hun schatplichtigheid aan de formatie, die tussen 1982 en 1987 de aarde onveilig maakte…

The Smiths is natuurlijk al geruime tijd uit elkaar, maar de muziek leeft voort. En met het ontstaan van de tribute band The Smiths Indeed is er ook een alternatief gekomen voor de liveshows. The Smiths Indeed (in Engeland verkopen ze standaard grote zalen uit) komt namelijk akelig dicht in de buurt van het origineel. Wanneer je je ogen sluit is het verschil haast niet te onderscheiden. Kortom: weer een fijne experience in de voor deze gelegenheid dan ook keurig zwartgeschilderde Zaal 2 van Patronaat!

Datum: 28 september
Aanvang: 21:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek