Steve Summers – live + Voiski – live + Greg Beato + Pure naar Doornroosje

Ticketmaster

doornroosjeHet New Yorkse label L.I.E.S. heeft zich ondanks of misschien juist dankzij een compromisloze release policy binnen 4 jaar opgewerkt tot een van DE underground bastions van onze tijd. Mission statement: ‘Committed to sonic destruction’. De visie en eigenwijsheid van labelbaas Ron Morelli kwam als het (im)perfecte anti geluid voor de gladgestreken producties die destijds overheersten. Mede dankzij hem vochten volstrekt onbekende zolderkamer producers zich een weg naar het licht en toeren nu de wereld rond.

Drie van deze artiesten vertegenwoordigen het label vanavond: 2 Amerikanen en een Fransman. New Yorker Steve Summers is L.I.E.S. artiest van het eerste uur en vertegenwoordigd sonisch gezien als geen ander de filosofie van het label. Eigenwijs, eigen, niet in hokjes denkend en vol risico en rauwheid. Live improviseert hij dat het een lieve lust is, wat elke keer weer unieke shows oplevert.

De Fransman Voiski staat bekend om zijn complexe sequences en melodien, gecombineerd met rauwe analoge percussie en een tripperige, hypnotische vibe. Detroit techno op zijn abstractst en misschien wel mooist. Voor LIES leverde hij de ultieme laatste plaat van de avond met het epos ‘Wax Fashion’.

Greg Beato is ook een relatief nieuwe naam voor het label maar drukte al meteen een stempel met de klapper PMA. Ook op Funkineven’s Apron liet de getalenteerde producer van zich horen en onder Breaker 1 2 maakte hij 1 van de mooiste underground anthems van de afgelopen jaren op het Canadese Forbidden Planet.

Pure past als geen ander op een line up met zoveel eigengereidheid en zal op zijn eigen onnavolgbare wijze de toon zetten voor een mooie avond vol ongewone bleeps en beats.

Datum: 22 november
Open: 23:00
Start: 23:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek