The Deaf naar Metropool

Ticketmaster

metropool“Awesome band! He’s a combination of Pelle Almqvist (the Hives), Wilco Johnson (Dr. Feelgood) and Pete Townsend (the Who).. All rolled into one” Die woorden sprak Clem Burke, de drummer van Blondie, na het zien van The Deaf op SXSW. En als je in Blondie speelt dan heb je gelijk. Die zanger, dat is Spike, die ook wel eens iets met een andere Nederlandse band doet. Bij The Deaf gaat ie echter helemaal los op beat, want The Deaf komt uit Den Haag en dat is na Hengelo beatstad nummer één. Dus mixt hij samen met MissFuzz, KitCarrera en Mau ouderwetse beat met hedendaagse garagerock , punk en rock ’n roll! Op standje oorverdovend als het effe kan. Dan noem je je band dus logischerwijs The Deaf. Hun doel? Snoeihard spelen totdat je trommelvliezen trillen en je jezelf verliest in een smerige twist & shout tornado! It’s loud! It’s dirty! It’s wild! IT’S THE DEAF!!

vrijdag 19 december 2014
Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek