The Deaf ook naar 013

Ticketmaster

013 tilburgZoals bekend houden ze bij 013 wel van een goeie portie rock ‘n’ roll op zijn tijd. Dus toen ze hoorden dat The Deaf met een nieuw album komt, waren ze er als de kippen bij. Nee, dit is geen muziek voor of van doven – hoewel een optreden van deze wildebrassen menig piep in de oren achterlaat – maar een regelrechte ode aan de (Haagse) beatmuziek! Maar dan wel van de vuigste soort. Veel punk, veel rock ‘n’ roll, veel powerpop. Niet voor niks noemen Spike, Miss Fuzz, Mau en Kit Carrera het zelf “speed beat”.

Op debuutalbum ‘Toot Whistle Plunk Boom!’ (2011) was het al moeilijk stil te zitten, maar The Deaf komt het beste tot zijn recht op een podium. Iedereen die de band ooit eerder zag, zal dat beamen. Voor liefhebbers van de betere 60’s beat, maar ook van bijvoorbeeld The Hives of Eagles Of Death Metal is dit warm aanbevolen!

Locatie: 013 Kleine Zaal
Datum: do 11 dec ’14
Zaal open: 20:00u
Aanvang: 20:30u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek