The Miseries naar Hedon

Ticketmaster

hedonHey ho, Let’s go! Wij brengen garagerock anno 2014 naar Zwolle. The Miseries, waarin Tim Knol zich ontpopt als garagerocksensatie. Al jaren wilde Tim Knol het een keer doen. Een punkrockband beginnen. En daarmee de muziek maken die hij niet op zijn eigen platen kwijt kan. Samen met drie Hoornse vrienden schreef hij daarom een stapel puntige, harde maar enorm catchy liedjes. Nummers die niet onderdoen voor de buitenlandse inspiratiebronnen van het viertal. Wat live nog maar eens wordt bevestigd. Als de knop om is en de band aan, zijn ze niet meer te houden. Het begon onstuimig, op Oerol, de Zwarte Cross en ITGWO. Dit najaar raast de storm verder over Nederland en komen ze naar Hedon.

Datum: za, 27 dec 2014
Aanvang: 20:30
Zaal open: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek