The Script op 20 maart 2015 naar Ziggo Dome Amsterdam

Ticketmaster

ZiggoDomeOp vrijdag 20 maart 2015 komt The Script voor een concert naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Sinds hun oprichting in 2001 heeft The Script over de hele wereld grote successen behaald. Zo verkocht de Ierse band meer dan 20 miljoen albums, waarbij alle drie hun albums wereldwijd de multi-platina status bereikt hebben.

Onlangs kondigde de band hun nieuwe, vierde album “No Sound Without Silence” aan, die vorige week uitgekomen is. De eerste single van dit album, Superheroes, is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde hit en bevestigt het succes en de populariteit van de band.

Vorig jaar speelde The Script nog in de Ziggo Dome en op Pinkpop, en eerder deze maand verrasten Danny O’ Donaghue, Mark Sheehan & Glen Power met een clubshow in de Paradiso. Dit concert was binnen enkele minuten uitverkocht.

The Script
Vrijdag 20 maart 2015
Ziggo Dome – Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur
Kaartverkoop start vrijdag 26 september om 09:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek