Wintertuinfestival in Doornroosje

Ticketmaster

doornroosjeOp het Wintertuinfestival, dat van donderdag 27 tot en met vrijdag 29 november plaatsvindt in Nijmegen, ontmoeten muziek en literatuur elkaar. Het spiksplinternieuwe Doornroosje, de poptempel van Nijmegen, wordt op de zaterdagavond gevuld met tientallen schrijvers en muzikanten. Zij werken samen en spreken over hun liefde voor het andere kamp: de muzikant over literatuur, de schrijver over muziek. En natuurlijk wordt er opgetreden: bijzondere samenwerkingen, voordrachten en concerten.

Trots op de nieuwe bevestiging voor het Wintertuinfestival: Magnus, het danceproject vandEUS-frontman Tom Barman en producer CJ Bolland, sluit de zaterdagavond in Doornroosje af! Ruim tien jaar na het debuut verscheen deze maand hun tweede plaat: Where Neon Goes To Die. Gegarandeerd dansen!

Eerder bevestigde namen voor deze avond zijn Arthur Japin, Ilja Leonard Pfeijffer, Bert Wagendorp, Jaap Robben, Hanneke Hendrix, Broeder Dieleman, Jürg Halter en Marc van der Holst.

Datum: 29 november
Aanvang: 19:30
Start: 20:30
De kaartverkoop vooor deze show start op woensdag 1 oktober om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek