André Manuel naar Metropool

Ticketmaster

metropoolOnze Anarcho- Tukker heeft opeens een heuse hit met Typhoon, maar dit weerhoudt hem erniet van om op vrijdag 3 oktober de alweer 7e editie van TGSOE te presenteren. The Greatest Show, is een indoorfestival, een popcaroussel, een bizarre, op hol geslagen maarlive gespeelde, I-Pod … en het wordt steeds leuker!10 live acts op 5 podiaAndre presenteert vanavond o.a. het bijzondere Baba Jaga (denk dromerige Kate Bush meets Thom York op een bedje van triphop), het overrompelende Donnerwetter ( supergroep met leden van Shaking Godspeed en Magic Fish ) en de prachtig melancholieke syntpop van Heliophile.Verder treden voor U op, in willekeurige volgorde:Mercy Flush – Heftig, strak en funky als een nieuwe U.D.S. Paco Chains- Progressieve rock in de ware zin des woords, dus met ballen plus een te gekkezangeres.Mr. Bukit- Indie- rock met onverwachte wendingen. Inspiratie komt uit bands als Interpol, TheVaccines, Bloc Party en The Libertines.Heerlijk dit.All. I. As- Ook bekend als Yoeri DubbelZoDwars, multitalent en zeer veelzijdig producer. Check deze zomerse tracks.The Black Fall – Denk aan Porcupine Tree en Pink Floyd maar met de heftigheid van Meshuggah en Tool. En tenslotte een heuse derby tussen Enrico Berretta en Jane Lyn namens respectievelijk het Deventer Songwriters Gilde en het Twents Songschrijvers Gilde.

Hoofdact:André Manuel’s The Greatest Show On Earth.
Datum: 03 oktober 2014
Locatie: Metropool
Zaal open: 19:30 uur
Aanvang:20:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek