Candy Dulfer naar de Music Club Kampen

Ticketmaster

muscclub kampenOp 6 december komt niemand minder dan Candy Dulfer naar de Music Club Kampen. Zoals altijd wordt Candy begeleidt door enkele van de beste muzikanten en vocalisten van Nederland (waaronder de getalenteerde beatboxer Andy Ninvalle en ‘rising star’ Phatt op vocals) met als basis van iedere show de groove van drummer & DJ Kikke. Samen met haar band creëert Candy een unieke samensmelting van dance, dubstep, funk en house, waarbij niemand stil kan blijven zitten. Candy verloochent haar jazz roots echter niet, maar de invloeden van de nieuwste ontwikkelingen in de dance en hedendaagse muziek zijn ook terug te horen.

Over de gehele wereld staat Candy Dulfer bekend om haar krachtige, energieke live concerten. Ze werkt samen met de beroemdste sterren, speelt met haar band over de hele wereld in uitverkochte zalen en op de grootste festivals, ontving een Grammy Award nominatie voor haar debuutalbum ‘Saxuality’, verkocht sindsdien ruim 2.5 miljoen albums wereldwijd, en scoorde meerdere nummer 1 hits in de USA.

Candy werd bekend met haar veelbesproken samenwerkingen met Dave Stewart (‘Lily was here’) en Prince. Met Prince was ze onder andere te gast bij Jay Leno, gaf ze tientallen concerten in de USA en Europa, en trad samen met Prince en Beyoncé op tijdens de uitreiking van de Grammy Awards. In 2013 was Candy een van de juryleden in X-Factor, begin dit jaar stond ze met de Ladies of Soul twee keer in een uitverkochte Ziggo Dome. Vervolgens tourde ze met haar band door de USA, Europa, de Baltische Staten, Aruba en Japan; een zeer succesvolle concertreeks die ze op 6 december in Kampen afsluit.

CANDY DULFER + BAND
Zaterdag 6 december 2014
deuren open: 20:00
Voorverkoop start op Vrijdag 3 oktober

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek