Cesar Zuiderwijk naar Vera Groningen

Ticketmaster

veraAls er in Nederland een levende drumlegende is, is dat Cesar Zuiderwijk. De geheimen van de meester voor het eerst onthuld. Vijftig jaar rockdrummen waarvan meer dan veertig jaar bij Golden Earring. Een schatkist aan nooit eerder vertelde verhalen over tournees met wereldbands als The Who, Rush, Santana, Aerosmith, ontmoetingen met wereldberoemde drummers en ga zo maar door. Diegene die al eerder een solo voorstelling of workshop van Cesar hebben bijgewoond weten dat hij uiterst sappig kan vertellen. Afgewisseld met drumsolo’s zal hij de ritmes uitleggen waar hij beroemd mee is geworden, zoals Radar Love, Twilight Zone en When the Lady Smiles. Aan de hand van attributen die hij in de loop van de tijd gebruikt heeft, neemt hij je mee op een avontuurlijke reis door de tijd.

Deze avond zal uit twee delen bestaan, namelijk een workshop en een optreden van de meester zelf. De workshop zal liggen tussen een masterclass en een theatervoorstelling, waarbij Cesar niet alleen zal vertellen over zijn ervaringen en zijn kennis zal delen met het publiek, maar waarbij hij ook vragen beantwoordt. De workshop begint om 19:30 uur, het optreden om 21:00 uur.

Datum: donderdag 18 december
Deur open: 19:00
Aanvang: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek