Comedyhuis Comedy Cloud in TivoliVredeburg

Ticketmaster

tivolivredenburgOp zoek naar stand-up comedy van het hoogste niveau? Kom dan naar Comedy Cloud in de hoogstgelegen zaal van TivoliVredenburg: Cloud Nine! Comedy Cloud is een maandelijks terugkerende avond van Het Comedyhuis, een collectief van negen ervaren stand-up comedians die hun wortels in Utrecht hebben. Behalve een aantal leden van Het Comedyhuis treden elke editie ook één of meer gastcomedians op. Verwacht briljante grappen, rake observaties en gedurfde gedachtesprongen!

Gastcomedian Wilko Terwijn is medeoprichter van Comedyclub Badaboom en radio-dj. Ook schreef hij teksten voor Raymann is Laat. Wilko is niet bang voor een afwijkende mening of compleet absurdisme.

Ruud Smulders is wekelijks te horen op de radio met zijn ‘Minuut van Ruud’ en schrijft voor de eigenzinnige website ThePostOnline. Zijn lijfspreuk zegt eigenlijk alles: Nooit geschoten is weer een kogel op zak.

Opkomend talent Alex Ploeg (comedian, cartoonist, rockgod) was te zien bij onder meer The Comedy Factory van Najib Amhali en stond op Lowlands. Ook is hij vaste gastspeler bij de Grote Improvisatieshow.

Host is de Nederlands-Griekse comedian Soula Notos!

Line-up:
Wilko Terwijn
Ruud Smulders
Alex Ploeg
Soula Notos (mc)
Open Spot

woensdag 29 okt 2014
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open 20.00 uur
Zaal: Cloud Nine

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek